Over ons

Wie zijn wij?

Sinds 2000 staan apr. Tom Van Nuffel en  apr. Martine De Vriendt tot uw dienst in onze apotheek. In 2015 kwam  apr. Charlotte Massart ons versterken. In 2006 werd beslist om de kleine  dorpsapotheek te verbouwen tot een moderne apotheek met een ruime  parking.

Wij bieden een ruime keuze van humane en  dierengeneesmiddelen, voedingssupplementen, babyvoeding en cosmetica  aan. Is er een produkt niet bij ons in voorraad, dan bestellen we dit  graag en snel voor u. Indien door ons besteld voor 16u30, kan u nog  dezelfde dag dit produkt afhalen. We bieden ook de mogelijkheid om toestellen zoals aerosols, krukken, afkolftoestellen en andere  thuisgezondheidstoestellen te huren aan een democratische prijs.

Klantvriendelijkheid en een goede service zijn voor ons zeer belangrijk!

Heeft u vragen over uw gezondheid kom gerust eens langs in de apotheek of mail of bel ons!

Persoonlijk advies, medicatiebegeleiding en thuiszorg

Een persoonlijke aanpak en begeleiding is voor ons zeer belangrijk. Om voor ieder product de meest volledige uitleg te kunnen geven worden er voor het team regelmatig middagopleidingen georganiseerd en volgen wij ook verschillende wetenschappelijke dag- en avondopleidingen om onze kennis nog verder te verdiepen. Je kun je bij ons ook terecht voor een medicatieschema op maat, medische hulpmiddelen en bieden wij als Zorgpunt apotheek specialistisch thuiszorgmateriaal en aanvullende dienstverlenging. 


Online bestellen en levering

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek.

Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website, via onze Facebook pagina, of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na aankoop of reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Heb je vragen?

Zit je met vragen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. We helpen graag verder om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Stuur ons een bericht