Soria Sambuxir Siroop 150ml Nf Verv.2563781

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Wat is Sambuxir siroop?
Sambuxir siroop heeft een verzachtende invloed op de luchtwegen en te gebruiken om vrijer te ademen. De siroop is plantaardig en bevat geen alcohol en kunstmatige smaak- en kleurstoffen.
1Met gestandaardiseerde extracten van vlier en zwarte bes die de luchtwegen verzachten. Vitamine C ondersteunt de immuniteit.
De siroop bevat tot 2 x meer actieve stoffen door het gebruik van turbo-dynamische extracten.

Gebruik

Hoeveel gebruiken?
Volwassenen: 3 x 15 ml (1 eetlepel) per dag.
Kinderen 6 tot 12 jaar: 3 x 10 ml (1 dessertlepel) per dag.
Kinderen 3 tot 6 jaar: 3 x 5 ml (1 koffielepel) per dag.
Door de vloeibare vorm wordt het product snel opgenomen en heeft het een snelle werking.

Samenstelling
Eigenschappen:
Vlier en zwarte bes verzachten de luchtwegen.
Vitamine C verhoogt de weerstand en helpt de natuurlijke weerstand te versterken.

Samenstelling per 15 ml:

melasse; vloeibare Turbo Dynamische Extracten (1:1): vlier (Sambucus nigra, bloesem) 2000 mg, zwarte bes (Ribes nigrum, blad) 2000 mg; berghoning; ɣ-cyclodextrine; maïszetmeel (verdikkingsmiddel); ascorbinezuur; oregano essentiële olie (Origanum vulgare, bovengrondse delen)

Standaardisatie per 45 ml:
flavonoiden 60 mg
vitamine C 60 mg (75% Referentie inname)

De plantaardige extracten die Soria Bel gebruikt voor zijn natuurlijke siropen bevatten tot 2 keer meer actieve bestanddelen dan traditionele vloeibare extracten.

Tijdens het productieproces worden door middel van verschillende extractievloeistoffen alle actieve stoffen uit de plant gehaald, zodat een evenwichtig uitgebalanceerd concentraat bekomen wordt.
Indicatie

Wanneer gebruiken?1Sambuxir siroop kan gebruikt worden om ter ondersteuning van de luchtwegen, de keel en de immuniteit. Dit bij geïrriteerde luchtwegen, zoals de keel, de neus en bij een verzwakte immuniteit.De siroop is geschikt voor kinderen en kan gebruikt worden bij borstvoeding en bij zwangerschap.

Gegevens
CNK4176251
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria
Verpakkingshoeveelheid150