Yalacta Preventus Drag 54

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

is een voedingssupplement geformuleerd op basis van een exclusief complex ontwikkeld door het Yalacta-laboratorium en bevat GARUM CELTIC ® en vitamine B6, dat bijdraagt ​​aan:

  • een normaal energiemetabolisme,
  • normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen,
  • vermoeidheid verminderen

Fysieke vermoeidheid, gebrek aan toon, uitputting, vermoeidheid, verminderde vitaliteit ... zijn allemaal tekenen dat men voelt wanneer de energiestofwisseling verstoord is. Vitamine B6 wordt aanbevolen in geval van intense fysieke vermoeidheid en speelt een belangrijke rol in het metabolisme van eiwitten en glycogeen, vooral op spierniveau. Preventus is een voedingssupplement op basis van Garum Celtic en vitamine B6, dat helpt een normaal energiemetabolisme te bevorderen, een normaal metabolisme van eiwitten te waarborgen, fysieke vaardigheden te stimuleren en deel te nemen aan het verminderen van het gevoel van vermoeidheid.

Gegevens
CNK1683812
FabrikantenGelbopharma
MerkenYalacta
Breedte100 mm
Lengte136 mm
Diepte34 mm