Ricinus Communis 30ch Gr 4g Boiron

Geneesmiddel
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Pas uw zorg aan met enkelvoudige geneesmiddelen van Boiron voor zeer gerichte verlichting. Ricinus Communis is een homeopathische verdunning die intense misselijkheid en diarree verlicht. De tabletten smelten in uw mond en kunnen onderweg worden ingenomen, zonder voedsel of water. Ze worden geleverd in een gemakkelijk te doseren tube van ca. 80 pellets (16 doses). De enkelvoudige geneesmiddelen van Boiron zijn ideaal voor volwassenen en kinderen en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen. Gebruik altijd volgens de instructies op het etiket, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Gebruik

Volwassenen en kinderen: 3 maal daags 5 tabletten onder de tong oplossen tot de symptomen verlicht zijn.

Indicatie

Intense misselijkheid en diarree

Gegevens
CNK3172020
FabrikantenBoiron
MerkenBoiron
Breedte17 mm
Lengte66 mm
Diepte15 mm