Suprasorb g Kompres New 10x 10cm 5 33631

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Het vertrouwde Suprasorb® G Gelkompres van L&R krijgt u vanaf nu in een nieuwe kwaliteit. De hydrogel maakt op zachte wijze afzettingen tot op de wondbodem, necrose en weefsel-débris los, en houdt ze vast.1) 2) Suprasorb® G Gelkompres biedt vochtigheid, werkt pijnstillend3) 4) en zorgt voor een hoog draagcomfort voor de patiënt. Artsen en verplegend personeel werken graag met het hoogwaardige gelkompres vanwege de eenvoudige applicatie en een gebruiksvriendelijke toepassing

Samenstelling

hydrogel: water, acrylpolymeer op basis van tauraatderivaten, polyethyleen, fenoxyethanol
Steunfolie: polyethyleen
wit applicatiehulpmiddel: polyethyleen

Indicatie
  • droge tot licht exsuderende wonden
  • oppervlakkige wonden die acuut of chronisch zijn zoals:
    • ulcus cruris
    • decubitus
    • eerste- en tweedegraads brandwonden
    • brandwonden
Gegevens
CNK3356011
FabrikantenLohmann & rauscher
MerkenLohmann Rauscher
Breedte180 mm
Lengte178 mm
Diepte22 mm