Aquafresh Junior Teeth Tandenborstel

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Gebruik

Het is aangeraden om iedere 3 maanden je tandenborstel te vervangen.

Indicatie

Aquafresh Junior Tanden Tandenborstel voor kinderen 1 stuk:

• De Aquafresh Junior Teeth tandenborstel is speciaal ontwikkeld voor het reinigen van de eerste permanente tanden• Aquafresh Junior Tanden tandenborstel is speciaal ontworpen voor kinderen vanaf 6 jaar.• Zuignap voor het eenvoudig neerzetten van de tandenborstel• Borstelharen van verschillende lengtes voor een goede reiniging tussen de tanden.• Aquafresh Junior Tanden tandenborstel hebben zachte borstelharen om beschadiging van het tandvlees te vermijden• Het Aquafresh kinderassortiment omvat twee tandpasta's voor melktanden voor kinderen van 0,5-5 jaar en +6 jaar en twee tandenborstels voor kinderen van 3-5 jaar en 6+ jaar

Contra indicatie

De hals kan breken wanneer deze teveel of te hard gebogen wordt. Kinderen jonger dan 6 jaar moeten altijd onder begeleiding van een volwassene poetsen. Voorkom gekauw op de borstel of borstelharen.

Gegevens
CNK3194644
FabrikantenHaleon
MerkenGsk
Breedte90 mm
Lengte95 mm
Diepte48 mm